Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Ursprung" by Lewis Dartnell * Book PDF Kindle ePub Free

Ursprung

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Ursprung
  • Author : Lewis Dartnell
  • Release Date : January 26, 2021
  • Genre: Science & Nature,Books,Earth Sciences,Geography,
  • Pages : * pages
  • Size : 9437 KB

Description

NÀr vi talar om mÀnsklighetens historia handlar det alltid om stora ledare, folkvandringar och omvÀlvande krig. Men hur har sjÀlva jorden avgjort mÀnniskans öde? Hur har planeten vi bor pÄ skapat oss? Hur hÀnger Himalayas berg ihop med jordens bana och med de brittiska öarnas form? Lewis Dartnell tar oss miljarder Är tillbaka i jordens utveckling för att berÀtta historien om vÄrt verkliga ursprung.
Som art har vi mÀnniskor alltid formats av vÄr miljö. Det var geologiska krafter som drev oss ut ur Afrika; den bergiga terrÀngen bidrog till demokratins födelse i Grekland och röstresultaten i USA tecknar med kuslig precision grÀnserna för ett urÄldrig hav som tÀckte den vÀldiga kontinenten. MÀnniskans historia har prÀglats av dessa krafter, frÄn plattektonik och klimatförÀndringar till atmosfÀrens skiftningar och havens kraftiga strömmar.
Lewis Dartnell Àr professor pÄ University of Westminster och forskar i astrobiologi. Han har tilldelats en rad priser för sitt populÀrvetenskapliga författarskap och Àr en Äterkommande skribent i tidningar som The Guardian, The Times och New Scientist. Han har Àven skrivit tv-manus för bland annat National Geographic och History Channel.


PDF Ebook Download "Ursprung" Online ePub Kindle